Dinsdag  9  November 2021

Doe mee: Wedstrijd Prix Médiatine ‘22

Aanmelden voor 15 december 2021

Tekenen, schilderen, grafiek, installatie, performance, fotografie, beeldhouwen, performance, zeefdruk, video, textielkunst,...

Deelname aan de wedstrijd Prix Médiatine staat open voor kunstenaars tussen 18 en 40 jaar die Belg zijn of sinds een jaar in België wonen, ongeacht hun artistieke achtergrond of beeldende discipline. Deze wedstrijd, die een weerspiegeling is van het hedendaagse artistiek onderzoek, doet een oproep aan jonge beeldende kunstenaars die hun huidige artistieke werk nieuw leven willen inblazen en het willen confronteren met de blikken van een professionele jury. Zeven prijzen, waaronder een SOFAM-prijs, zullen worden toegekend aan de winnaars waarvan de werken, samen met die van de andere geselecteerde kunstenaars, zullen worden tentoongesteld tijdens een tentoonstelling in La Médiatine van 11 februari tot 13 maart 2022.

Inzending van de inzendingen uiterlijk tegen 15 december 2021 23:59

Wat zijn de voorwaarden om deel te kunnen nemen? Tussen 18 en 40 jaar oud zijn. De Belgische nationaliteit bezitten of ten minste één jaar in België hebben gewoond.

Lees meer (in het Frans)